Gebruiksrechten toewijzen voor RFEM, RSTAB en RSECTION

Het is mogelijk om per gebruiker in te stellen via welk IP-adres de gebruiker kan inloggen. Ook is het mogelijk om licenties voor het exclusieve gebruik van een enkele gebruiker te reserveren.

Login op uw Extranet account als Administrator en ga naar het tabblad 'Company' en selecteer in het linkermenu 'User' en selecteer vervolgens het nummer van de betreffende gebruiker, bijvoorbeeld: '019888'.

Onderaan de pagina met de gegevens van de gebruiker is er de mogelijkheid om licenties te reserveren of de IP-adressen te beperken.

Allowed IP Addresses     Lijst met toegestane IP-adressen. Als er een IP-adres is ingevuld dan wordt de login gecontroleerd voor het desbetreffende IP-adres

Reserved Licences          Het nummer van de licentie die door gebruiker gebruikt kan worden, bijvoorbeeld '01, 04'.