Hoe kan ik grafisch elementen deselecteren in RFEM 6?

Als u eenvoudig een element in RFEM 6 selecteert door erop te klikken, verschijnt dit in de selectie of de selectielijst. Als u dit object wilt deselecteren, drukt u op de [Shift]-toets. Het "-"-symbool verschijnt op het scherm, wat betekent dat u in de modus bent voor het deselecteren van de objecten die al zijn geselecteerd (bijvoorbeeld randlijnen).

Op dit punt is het programmagedrag enigszins aangepast in vergelijking met RFEM 5 om te voorkomen dat objecten per ongeluk worden gedeselecteerd.