Eenheden tabel van Nederland snel toepassen

Wil je snel alle eenheden en decimalen volgens de Nederlandse manier van werken, kopieer dan bijgaand XML-bestand naar de volgende locatie [afhankelijk van je RFEM versie en Microsoft Account]

C:\Users\Gebruiker\AppData\Local\Dlubal\RFEM6_6.01.0003\configs\unit_templates

In dit artikel is versie RFEM 6_6.01.003 geinstalleerd en in gebruik.

Ga in RFEM naar het menu > Bewerken > Eenheden en aantal decimalen ... en druk op de knop 'Laad Opgeslagen Sjabloon ...'

Selecteer 'Nederland Standaard' en druk op 'Oké'.

In RFEM zijn nu alle eenheden en decimalen ingesteld conform het XML-bestand 'Nederland Standaard'. Via een XML-editor kunt u zelf het 'Nederland Standaard' bijwerken volgens uw wens van het bedrijf of project.