Gereduceerde beschrijving van belastinggevallen of -combinaties maken

Als u de uitvoer van de belastingcombinaties of -gevallen te uitgebreid/gedetailleerd vindt, dan kunt u de omschrijving van de belastingcombinaties reduceren.

Originele uitvoer van de belastingcombinaties

Druk met de rechtermuis knop op het onderdeel in het rapport en selecteer 'Bewerken'. Kies vervolgens 'Gereduceerde beschrijving'.

Nadat u het rapport verversd heeft, wordt de uitvoer wordt vervolgens compacter vertoond, maar bevat niet alle gegevens.