U dient de HASP dongel te updaten met het *.V2C bestand. Daarin is de uitbreiding van de licenties en modules opgenomen.

U doet dit door deze te benaderen via het Admin Control Center: http://localhost:1947/_int_/checkin.html

U kunt met het update/attach commando het *.V2C bestand uploaden.

U vindt meer aanwijzingen in het bijgevoegde SRM-Update EN.pdf

Voor het downloaden van het RUS.exe bestand klinkt u op de volgende link.

http://www.dlubal.com/download/RUS.zip