Wijzigingen van lijnraster in RFEM 5 model verwerken

Een model volgens het 3D lijnraster opzetten kan de zichtbaarheid en de duidelijkheid vergroten. Ook kun je in RFEM snel de wijzigingen van het lijnraster verwerken in het rekenmodel.

Selecteer "Wijzigingen toepassen in model" in het lijnraster dialoogvenster om de knopen die op het lijnraster liggen volgens de invoerparameters te wijzigen. De wijzigingen hebben geen effect op de knopen die niet op het lijnraster liggen.

Model opzetten via lijnraster in 3D in rekensoftware RFEM